BURCU BABAÇ

Πνευματική σύμβουλος και θεραπεύτρια

Οι Γνωμες Σας

Μια ενδιαφέρουσα συμβουλευτική εμπειρία πριν ξεκινήσει το ταξίδι του συμβούλου. Είμαι η διαιτολόγος της ή αυτή ο οδηγός μου, είναι όλα μπερδεμένα σε αυτό το σημείο. Μπορώ να το πω αυτό, ως κάποιος που δεν ενδιαφέρονταν η πίστευε σε κάποιο από αυτά τα είδη των πραγμάτων, εγώ ο ίδιος απαλλάχθηκα από μία από τις πιο βαθιές θλίψεις. Τις ευχαριστίες μου στην Burcu. Εμπιστεύομαι την προσωπικότητα και την ταυτότητά της όσο εγώ εμπιστεύομαι την ενέργειά της. Θα την συνιστούσα πραγματικά.

Διαιτολόγος Γκιζέμ ŞEBER

Σας ευχαριστώ που ήρθατε μαζί σε μια πραγματικά δύσκολη στιγμή στη ζωή μου.

 

Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω δει, έστω και συνοπτικά, πώς οι αλλαγές και οι αρνητικές ενέργειες στη ζωή μου γύρισαν θετικά μετά τις συνόδους που είχαμε μαζί, αν και αυτό είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς με την πρώτη. Χάρη σε εσάς, έχω αρχίσει να καταφέρει να κάνω τον εαυτό μου να δεχθεί πως είμαι άξιος. Εχω μάθει να συγχωρώ τους ανθρώπους, να τους δεχτώ, να πω «ο Θεός να είναι μαζί σου» και να βγώ από δύσκολες καταστάσεις με λιγότερο ή ίσως ακόμη και καμία ζημιά, να κάνω τις σωστές επιλογές στη ζωή μου, και το πιο σημαντικό να εκτιμω τον εαυτό μου. Εξακολουθώ να χαμογελώ και αναρωτιέμαι όταν σκέφτομαι για τις περίεργες ροές ενέργειας που βιώσαμε κατά τη διάρκεια των συνεδριών - δεν νομίζω ότι μπορώ να τα περιγράψω.

 

Καταλαβαίνω πολύ περισσότερα σήμερα, πώς μπορώ να δω πολύ καθαρά την ζωή από την ημέρα που άρχισαμε να συνεργάζομαστε από κοινού (μέσω αυτής ζω στη στιγμή και λαμβάνω τα μηνύματα) και ακριβώς τα πράγματα στη ζωή μου που τα είχω σκεφτεί ως αρνητικά ήταν τόσο θετικά για μένα. Νιώθω πολύ καλύτερα.

 

Η συμβουλή μου προς όλους: Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στη ζωή σας που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ή να αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Σταματάμε να το βλέπουμε αυτό ως αδυναμία και να πιστεύουμε αυτά τα είδη των μεθόδων ως ανοησίες. Σίγουρα χρειάζεται αναζητήση επαγγελματικής βοήθειας σε αυτό το θέμα, όπως έκανα. Θα δείτε ότι οι φωνές θα σας πουν τι πρέπει να κάνετε στη ζωή σας. Θα νιώσετε τα μηνύματα και τους οδηγούς, και να δείτε τι είναι καλό και τι είναι κακό. Ίσως αυτά να σας φαίνεται πολύ οικείες προτάσεις, αλλά ακόμη και εγώ κατάλαβα πόσο πολύ είχα πραγματικά τυφλώσει τον εαυτό μου (όταν σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να δω τα σημάδια στη ζωή τόσο καθαρά!) Μόνο μετά από αυτές τις συνεδρίες. Προσπάθησα, εγώ ο ίδιος και αφέθηκα στο Θεό και σε έναν οδηγό ο οποίος μου έδειξε το φως στο δρόμο του. Τώρα είμαι καλύτερα και πιο ευτυχισμένος.

 

Μπορώ να κάνω τις αποφάσεις μου με μεγαλύτερη σαφήνεια, να πω "όχι", να αφήσω έξω αρνητικές ενέργειες, και να προσελκύσω το θετικό. Νιώθω πολύ πιο υγιεινά. Οι πηγές μου από το στρες και τους πόνους μου έχουν συρρικνωθεί και σταδιακά εξαφανίζονται. Τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και θα είμαστε σε θέση να τα καταφέρουμε πολύ καλύτερα μαζί. Και αυτό είναι ό, τι συνέβη ... Είθε ο Θεός να είναι μαζί σας.

 

Αγάπη,

Serpil K.

Είχα τόσες πολλές εμπειρίες, όπου Burcu έδωσε την θεραπεία που δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Όταν τα γόνατά μου να πονούσαν τόσο πολύ λόγω μηνίσκου που δεν μπορούσα να ανέβω τα σκαλιά, είχαν επουλωθεί μέσα σε μια ώρα και πηγαίνω πάνω και κάτω τρεις ορόφους και δεν ήταν πλέον ένα ζήτημα. Μέσα από τη θεραπεία που αποστέλλονται από μακριά, με διαβεβαίωσε πως ο πατέρας μου, ο οποίος δεν μπορούσε να κοιμηθεί για μέρες από τον πόνο, πήρε έναν καλό ύπνο και το θεώρησαν σκόπιμο, να πάει για χειρουργική επέμβαση το πρωί. Και πάλι μέσω της θεραπείας που ακολούθησε τον βοήθησε να σηκωθεί μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Η θεραπεία που μου στέλνει από κοντά και από μακριά απέτρεψε τον όγκο στο λαιμό μου να με πληγώνει και συνεχίζει να με βοηθάει.

Canan Parlak

Ήξερα ότι η μάζα που ένιωσα ενώ χάιδευα την γάτα μου Zeytin ήταν καρκίνος, ακόμη και όταν ο κτηνίατρος μου το είπε, εγώ δεν θέλω να ξέρω. Αλλά τα λόγια που βγήκαν από το στόμα του κτηνιάτρου μου ήταν θλιβερά και είχα έναν φόβο ότι θα χάσω την αγαπητή μου Zeytin που μου είχε δώσει μόνο την ευτυχία τα τελευταία 14 χρόνια. Όταν ανακοίνωσα τις ανησυχίες μου ως προς το πώς σκέφτηκα για την πραγματικά παλιό και γριά Zeytin και αν θα ευημερούσε στην επερχόμενη χειρουργική επέμβαση και χημειοθεραπεία και αν θα αντέξει αυτή τη διαδικασία, η αγαπητή μου φίλη Burcu, είπε ότι θα είναι μαζί μας, ότι θα μας σκεφτείτε και θα μας στηρίξει με την ενέργειά της.

 

Μετέφερε την ενέργεια και το ένιωσα και προσπάθησα να είμαι πιο αποφασιστική και πιο ανθεκτική εν μέσω της αβεβαιότητας, καθώς επίσης αγωνίστηκα με όλες τις δυνάμεις μου για την πιθανή θετική έκβαση, πριν βυθιστεί σε πένθιμες σκέψεις από την πιθανή αρνητική έκβαση. Ένιωσα ότι ήξερα ότι ήταν στο μυαλό μου κάποιος, όπως ακριβώς κάποιος κρατά το χέρι σου σε μια δύσκολη στιγμή, τόσο αυξημένη ήταν η αντοχή μου σε αυτόν τον αγώνα, και συνέβαλε επίσης σε ό, τι όλα πήγαν καλά.Η αγαπημένη μου Zeytin είναι αρκετά υγιής και ελπίζω ότι θα είμαι μαζί της σαν αγαπητοί φίλοι για πολλά ακόμη χρόνια.

H. Şeniz Özusta 

Ο τρόπος που με χαιρέτησε, με τα λόγια και τις ενέργειές της σε όλη την διάρκεια της συνόδου ήταν χαλαρωτικό, σας ευχαριστώ. Ήμουν πολύ συγκινημένη και απελευθερωμένη κατά τη διάρκεια της συνόδου. Έλαβα πληροφορίες κατά τη διάρκεια της συνόδου που με επηρέασαν, οτι άκουσα ήταν αλήθεια και ένιωσα την ενέργεια. Έκανα πολύ καλά μέχρι το τέλος της συνεδρίας, ήμουν ευτυχής, έκανα βόλτα γύρω από την Κωνσταντινούπολη όλη την ημέρα νιώθωντας πολύ χαλαρή και χαρούμενη. Αυτή τη στιγμή είμαι σε πολύ καλύτερη θέση από ό, τι ήμουν πριν έρθω σε σας, σας ευχαριστώ ... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ...

Çiğdem D.