BURCU BABAÇ

Πνευματική σύμβουλος και θεραπεύτρια

Aκασικα Aρχεια Aναγνωσης

Ακάσα είναι ένα είδος αρχείου που περιέχει όλη τη γνώση από την αρχή της δημιουργίας, μέχρι το τέλος. Ό, τι έχει συμβεί και θα συμβεί σε ένα άτομο ή μια καθολική κλίμακα (σε κάθε κατάσταση της ύπαρξης, καθημερινής ζωής, όλες τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τη συμπεριφορά, κάθε είδους κραδασμούς και το κάρμα) μπορεί να βρεθεί εκεί, ανεξάρτητα από το χρόνο και το χώρο. Ο Πυθαγόρας και οι μαθητές του έχουν δηλώσει ότι υπάρχει ένα αρχείο στον ουρανό της κάθε δράσης και σκέψης που παράγονται στον κόσμο, και έχουν το όνομά του Ακάσα, που σημαίνει η μνήμη του σύμπαντος. Η ενέργεια στην Ακάσα βοηθά να διαμορφώσει τα επερχόμενα συναισθήματα, τις σκέψεις και τη συμπεριφορά των ατόμων και των κοινοτήτων.Όποιος έχει πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία μπορεί να δει ακριβώς προηγούμενες καταστάσεις που θέλει να δεί και να μεταφέρει αυτή τη γνώση. Είναι δυνατόν αυτή η διαδικασία να επιταχύνει, να επιβραδύνει ή ακόμη και να σταματήσει το χρόνο.

 

Θα αποκτήσουν τις γνώσεις που χρειαζόμαστε στη ζωή μας από τα Ακασικά Αρχεία μας? δηλαδή, θα προσελκύσει τα αρνητικά vibes από παρόμοιες καταστάσεις άλυτα από τις προηγούμενες ζωές μας και ορισμένα ειδικά περιστατικά? Οτι μας κάνει να ξεχωρίζουμε στην ωρίμανση μας είναι αυτά τα αρχεία.

Το υποσυνείδητό μας είναι κάτω από την επιρροή αυτών των αρχείων είτε το αντιλαμβανόμαστε είτε όχι. Ως αποτέλεσμα, έχουμε περάσει παρόμοιες εκδηλώσεις ξανά και ξανά. Τα ακασικά αρχεία αποτελούν ένα σημαντικό πνευματικό πόρο για να αυξάνουν την πνευματική συνειδητοποίηση. Αυτό που περνάμε σήμερα είναι το αποτέλεσμα του τι έχουμε κάνει στο παρελθόν και το παρόν μας αποτελεί το μέλλον μας. Για το λόγο αυτό, είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, και να τους κρατήσει υπό έλεγχο, ώστε να παραμείνουν θετικά.

 

Τι λέει ο Kryon για τα ακασικά αρχεία:

 

"Στην πραγματικότητα,τα ακασικά αρχεία είναι ένα πολύ εντυπωσιακό εργαλείο για την ευέλικτη φύση τους. αποτελούν ένα πεδίο όπου όλη η γνώση είναι προσιτή. Η ανθρωπότητα, χάρη σε αυτή τη νέα ενέργεια, μπορεί να δοκιμάσει μια μεταφορική σούπα του παρελθόντος από ενέργειες της ζωής, και να ξεχωρίσουν τα συστατικά που θα τους βοηθήσουν στην ημέρα με την ημέρα ζωή τους. Σήμερα, η ανθρωπότητα μπορεί να σκαλίζει το παρελθόν της και να βγαίνει με ό, τι χρειάζονται. Οι άνθρωποι μπορούν να δημιουργήσουν μια κβαντική κατάσταση μέσα από τις ζωές που αποκτούν και κατέχουν, που μπορουν να βιώσουν το χρόνο σε πολλαπλές διαστάσεις και πνευματικά να περιπλανηθούν στο χρόνο για να συγκεντρώσουν τις γνώσεις που χρειάζονται. Μπορούν να το κάνουν αυτό γιατί έζησαν αυτές τις ενέργειες, εξακολουθούν να κατέχουν και τους αξίζουν. Μπορούν να βρουν την ειρήνη σε οτιδήποτε και κάθε θέμα. Μπορούν να αφαιρέσουν τη θλίψη από τη ζωή τους και να θεραπεύσουν τις κυτταρικές δομές τους. Μιλώ για το πιο ισχυρό εργαλείο μαζικής θεραπείας που συζητήθηκε ποτέ. Απλά σκεφτείτε την εξουσία του! Μόνο οι πνευματικά ανώτεροι μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν στο παρελθόν. "

 

Τα ακασικά αρχεία ανάγνωσης είναι ένα εργαλείο που θεραπεύει το μυαλό, το σώμα, την ψυχή και την καρδιά και τις βαθύτερες πληγές τους.Η πρόσβαση στα ακασικά αρχεία σας αποκαλύπτει ορισμένα τυφλά σημεία που δεν μπορείτε να δείτε στην καθημερινή ζωή, καθώς επίσης και διαγράφει οριστικά μέρη του προγραμματισμού συνείδησης που δεν είναι πλέον για καλό σας.

 

Μπορείτε να ζητήσετε τα πάντα για τον εαυτό σας, ότι σας έρχεται στο μυαλό στην αγγελική θεραπεία και στα ακασικά αρχεία ανάγνωσης την ώρα των συνεδριών . Οι Άρχοντες και η αψίδα των αγγέλων που είναι οι φύλακες σας,σας παρέχουν εξαιρετικά σαφείς και ακριβείς απαντήσεις. Μερικές από τις ερωτήσεις που μπορείτε να ζητήσετε σε αυτή τη σύνοδο για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες στη ζωή σας και να βρείτε μια νέα κατεύθυνση θα μπορούσαν να αφορούν:

 

  • Οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας, τους συζύγους, τους φίλους

  • Μαθήματα που έχετε βιώσει πνευματικά σε αυτή τη ζωή, τις ευκαιρίες που θα εξασφαλίσουν την ωρίμανση σας και το σκοπό της ζωής σας, τις προηγούμενες ζωές σας, τα αδιέξοδα που σχηματίζονται σε αυτή τη ζωή και τον τρόπο επίλυσής τους

  • Η πηγή των φόβων και τις ανησυχίων σας, των επαναλαμβανόμενων αλλάγων στην ψυχική και συναισθηματική συμπεριφορά σας

  • Στην σταδιοδρομία και επιλογή του επαγγέλματος σας

  • Στην ερωτική σας ζωή

  • Στην εύρεση του σκοπού της ζωής σας

  • Στην πνευματική ανάπτυξη

  • Στον καθαρισμό των επιπτώσεων των προηγούμενων ζωών σας.

 

Οι συνεδρίες μπορούν να γίνουν πρόσωπο-με-πρόσωπο, στο τηλέφωνο, ή μέσω e-mail.